duminică, 14 martie 2010

CHIAR ACUM COMPANIA METROPOLITAN VǍ PUNE LA DISPOZIŢIE

UNA DINTRE CELE MAI AVANTAJOASE COLABORARI


MUNCǍ ? ..................O orǎ pe zi.
INVESTIŢII ? .............. zero.
FIRMA ? ....................Deschideţi siteul si vǎ convingeţi singur.
PLATA ? ....................IMEDIATǍ !!! (de la primul colaborator înscris aveţi banii în cont).
METODA DE LUCRU ? .....Simplǎ şi accesibilǎ oricui, pe care o primiţi chiar acum pas cu pas.


Nu e nevoie sǎ aveţi multe cunoştinţe în domeniu
De când cǎutam eu aşa ceva…şi uite cǎ am gǎsit în sfârşit !DETALII PAS CU PAS


Puteţi Intra în echipa Metropolitan Selection şi vǎ puteţi înscrie GRATUIT.

Ce trebuie sǎ faceţi? (totul dureazǎ max. 10 min.)

1. Intraţi pe: www.metropolitans.ro şi vǎ creaţi un cont nou.
Vǎ completaţi toate datele şi unde o sǎ cearǎ codul celui care v-a recomandat trebuie sǎ treceţi BLJwA0e0 (exact la fel). Este mai simplu şi sigur dacǎ îl luaţi cu Copy şi îl transferaţi în formularul de înscriere cu Paste.

2. Apoi trebuie sǎ comandaţi catalogul, care o sǎ vǎ vinǎ acasa “GRATUIT” în câteva zile.

Cei doi paşi sunt obligatorii dupǎ care primiţi imediat codul Dvs. personal pe Site, cu care veţi putea sǎ vǎ înscrieţi proprii Dvs. Colaboratori.În METROPOLITAN toatǎ lumea câştigǎ


Nu trebuie sǎ vindeţi niciodatǎ nici mǎcar un produs şi totuşi veţi fi beneficiarul celor mai substanţiale câştiguri doar din comisioane.
METROPOLITAN vǎ oferǎ aceastǎ posibilitate.

O puteţi face extrem de simplu şi lejer din faţa calculatorului dvs. prin recrutarea a trei tipuri de colaboratori şi veţi fi plǎtit cu procente din rulajul echipei formate. !!!

Aceasta fǎrǎ sǎ trebuiascǎ sǎ vorbiţi sau sǎ convingeţi pe cineva ! Dvs. “doar” daţi INFORMAŢIA pe Net, dupǎ care lumea vǎ asalteazǎ solicitând “VREAU DETALII”, detaliile de fapt fiind exact materialul pe care dvs. îl citiţi chiar acuma, pe care o sǎ-l copiaţi, schimbând în el codul meu cu al dvs. şi din câteva clicuri, în câteva secunde, le trimiteţi pe E-mailul lor.

Dintre cei care vor fi receptivi şi se vor înscrie imediat, se vor selecta singuri în urmǎtoarele trei grupe:


1. COLABORATORI ONLINE - lucreazǎ doar acasǎ pe internet, în medie 1-2 ore pe zi, fǎcând reclamǎ şi dând anunţuri pe site-uri de anunţuri publicitare GRATUITE, metodǎ primitǎ la cheie împreunǎ cu lista acestor site-uri şi anunţurile gata
formulate, recrutând astfel mereu noi colaboratori din toate cele trei
categorii şi este plǎtit IMEDIAT cu procent din rulajul echipei formate
pe adâncimi. De multe ori aceştia lucreazǎ cel mai puţin şi câştigǎ cel
mai mult.

2. DISTRIBUITORI - colecteazǎ comenzi pe bazǎ de cataloage, comandând Online, lejer de acasǎ aceste produse, la care are o reducere de 25%, dar în cazul în
care în decursul unei luni face comenzi de 600 lei, în luna urmǎtoare va primi produsele cu o reducere de 35%, dupǎ care onoreazǎ aceste comenzi prin distribuirea produselor cǎtre prieteni, cunoştinţe etc.,la preţul de catalog.

3. CONSUMATORI - doar folosesc produsele pt. uz personal cu o reducere de 25-35%.

Câştigaţi 25%-35% la cumpǎrǎturile proprii sau din vânzǎri, iar din recrutǎri dupǎ cum urmeazǎ:
nivelul 1 – 10%,
nivelul 2 – 5%,
nivelul 3 – 2,5%
nivelul 4 – 1,25%
Nivelul 5 – 0,62%

De asemenea toţi colaboratorii pot face parte din toate grupele în acelaşi timp, în funcţie de alegerea şi nevoile lor, fiind liberi toţi sǎ facǎ şi recrutǎri, pentru care vor fi plǎtiţi cu aceleaşi procente menţionate mai sus.


CUM RECRUTAM NOI COLABORATORI?

Nimic mai simplu
Aceastǎ muncǎ o puteţi face din confortul locuinţei dvs. pe internet dupǎ cum urmeazǎ:

Metoda de lucru:

Aveţi la sfârşit o mulţime de site-uri publicitare pentru anunţuri gratuite, împreunǎ cu câteva anunţuri gata formulate şi veţi posta zilnic câte un anunţ pe 10-20 de siteuri.

Exemplu:

Afacere la domiciliu
Am gǎsit în sfârşit un loc de muncǎ pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calculator în condiţii sigure, cu un venit Sigur şi Imediat. Vǎ pun la dispoziţie toatǎ informaţia, sprijinul meu şi dovezile clare de câştig chiar dupǎ numai douǎ luni jumate de muncǎ. Detalii la email :

Dupǎ ce faceţi aceastǎ muncǎ 1-3 zile la rând, urmeazǎ surprizele plǎcute în care veţi începe sǎ primiţi zilnic solicitǎri de la cei interesaţi, care vǎ vor asalta cu Emailuri, în care vǎ vor cere : ‘’Vreau detalii’’.

Acesta este primul semn cǎ aceastǎ afacere funcţioneazǎ perfect.

Urmǎtorul pas este sǎ copiaţi din timp conţinutul acestui document în întregime, dar în care dvs. veţi înlocui codul meu de înscriere cu codul dvs. şi adresele mele de E-mail de la anunţuri, cu adresele dvs, dupǎ care îl aşezaţi undeva la îndemânǎ pe desktop, etc., ca un document pe care din câteva clicuri sǎ îl puteţi transfera uşor prin "Attach Files" în Emailul noului prospect care va solicitat detalii.
În felul acesta, prospectul dvs. se va putea înscrie singur în structura dvs. şi la rândul lui va proceda la fel dând metoda de lucru mai departe la oamenii lui.
Credeţi sau nu,... ACEASTA ESTE TOATǍ MUNCA !!!

Este o metodǎ simplǎ, extrem de eficientǎ şi care dǎ rezultate imediate, iar terenul de lucru este la nivel naţional.


TABELUL ECHIPEI STRUCTURAT PE NIVELE

Imediat dupǎ înscriere, primiţi GRATUIT din partea Companiei, propriul dvs MAGAZIN VIRTUAL în care toţi cei care se vor înscrie în structura dvs., devin automat clienţii dvs., structuraţi pe mai multe nivele dupǎ cum urmeazǎ:

Astfel toate persoanele care au primit detaliile de la dvs, şi s-au înscris utilizând codul dvs., vor fi clienţii dvs, direcţi şi vor apare imediat dupǎ înscriere pe Site, în tabel, pe Nivelul 1.
Pentru fiecare comandǎ finalizatǎ, în momentul în care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comandǎ’’, dvs. vǎ intrǎ în cont în ACELAŞI MOMENT din partea Copmpaniei 10% din valoarea comenzii lor, bani pe care îi puteţi vedea: intraţi la începutul tabelului la :
Nivel 1......... ‘’TOTAL COMISIOANE’’............................Lei
******************************************************************************************************************************************

Toate persoanele care se vor înscrie la oamenii dvs, din Nivelul 1,
vor apare la dvs. în tabel ca fiind clienţii dvs pe Nivelul 2
Pentru fiecare comandǎ finalizatǎ, în momentul în care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comandǎ’’, dvs. vǎ intrǎ în cont în ACELAŞI MOMENT din partea Copmpaniei 5% din valoarea comenzii lor, bani pe care îi puteţi vedea: intraţi la începutul tabelului la :
Nivel 2......... ‘’TOTAL COMISIOANE’’...........................Lei. ****************************************************************************************************************************************

Toate persoanele care se vor înscrie la oamenii dvs, din Nivelul 2,
vor apare la dvs. în tabel, ca fiind clienţii dvs pe Nivelul 3
Pentru fiecare comandǎ finalizatǎ, în momentul în care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comandǎ’’, dvs. vǎ intrǎ în cont în ACELAŞI MOMENT din partea Copmpaniei 2,5% din valoarea comenzii lor, bani pe care îi puteţi vedea intraţi la începutul tabelului la :
Nivel 3......... ‘’TOTAL COMISIOANE’’...........................Lei. ******************************************************************************************************************************************

Toate persoanele care se vor înscrie la oamenii dvs, din Nivelul 3,
vor apare la dvs. în tabel,ca fiind clienţii dvs pe Nivelul 4
Pentru fiecare comandǎ finalizatǎ, în momentul în care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comandǎ’’, dvs. vǎ intrǎ în cont în ACELAŞI MOMENT din partea Copmpaniei 1,25% din valoarea comenzii lor, bani pe care îi puteţi vedea intraţi la începutul tabelului la :
Nivel 4......... ‘’TOTAL COMISIOANE’’...........................Lei.
*******************************************************************************************************************************************

Toate persoanele care se vor înscrie la oamenii dvs, din Nivelul 4,
vor apare la dvs. în tabel,ca fiind clienţii dvs, pe Nivelul 5
Pentru fiecare comandǎ finalizatǎ, în momentul în care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comandǎ’’, dvs. vǎ intrǎ în cont în ACELAŞI MOMENT din partea Copmpaniei 0,62% din valoarea comenzii lor, bani pe care îi puteţi vedea intraţi la începutul tabelului la :
Nivel 5......... ‘’TOTAL COMISIOANE’’............................Lei , etc. etc.
*******************************************************************************************************************************************


Faţǎ de alte Companii, în METROPOLITAN veţi gǎsi o mulţime de AVANTAJE şi doar o micǎ condiţie :


CONDIŢIA: * Doar o datǎ la trei luni sǎ faceţi cumpǎrǎturi personale de minim 100 Lei, fapt care vǎ dǎ dreptul sǎ intraţi în posesia comisioanelor generate de echipa formatǎ,pentru urmǎtoarele trei luni ( dacǎ ne gândim bine, vine 33,3 Lei pe lunǎ, bani pe care oricum îi dǎm pe produse cosmetice, iar aici le obţinem şi cu reducere).
AVANTAJE: * Înscriere GRATUITǍ,
* Imediat dupǎ înscriere intraţi GRATUIT în posesia propriului dvs. Magazin Virtual,
* Primul catalog vǎ este adus acasǎ în mod GRATUIT,
* La comenzi de peste 100 Lei, Compania vǎ dǎ GRATUIT (dar la cerere)
un set de testere de parfumuri iar taxele poştale sunt suportate de Firmǎ.
* Plata comenzii se face doar la primirea coletului cu produse.
* Dacǎ într-o lunǎ faceţi cu echipa comenzi de 600 Lei, în luna urmǎtoare primiţi încǎ 10% reducere obţinând produsele cu o reducere de 35%. Dacǎ oamenii din echipa dvs. v-au depǎşit în realizǎri, ei nu vǎ pot depǎşi ci rǎmân tot în structura dvs. şi beneficiaţi de comisioanele generate de ei, doar sǎ aveţi cumpǎrǎturi de min. 100 Lei, o datǎ la 3 luni.
Astfel, muncind doar 1-2 ore pezi, în aprox. 6 luni ajungeţi lejer la un comision de minim 1000 Lei, mereu în creştere !

Fiecare colaborator al Companiei Metropolitan, după înscriere, primeste printre multele alte facilitaţi, un Web Office absolut gratuit pe internet, cu:
-Magazin virtual, pe care putem face cumpărături online la orice oră din zi şi din noapte, cu plata la primirea coletului
şi transport gratuit.
-Birou virtual în care sunt tinute în evidenţă situaţia echipei formate, nume, comenzile, rulajul, comisioanele, etc.

DUPĂ CUM VEDEŢI, ÎN METROPOLITAN, MERITĂ SĂ LUCRĂM !!!INSCRIEREA


Pentru a vă fi mai uşor să vă înscrieţi, aveţi mai jos (în mod teoretic) paşii pe care trebuie să-i parcurgeţi, iar dacă aveţi nevoie de ajutor şi asistenţă, mergeţi din nou la Emailul de unde aţi descărcat acest document şi descărcaţi al doilea document ataşat, intitulat PAŞII NECESARI PT. ÎNSCRIERE şi acolo aveţi arătat în imagini pas cu pas tot ce trebuie să faceţi în mod practic.

Deci:

Intraţi în echipa Metropolitan Selection şi înscrieţi-vǎ gratuit.

PRIMIŢI “IMEDIAT” ŞI “GRATUIT” PROPRIUL Dvs. MAGAZIN VIRTUAL PE INTERNET !!!

Ce trebuie sǎ faceţi? (totul dureazǎ max. 10 min)


Pasul Nr. 1.
Intraţi pe: www.metropolitans.ro şi vǎ creaţi un cont nou.

Cum?
Vǎ completaţi toate datele şi unde o sǎ cearǎ codul celui care va recomandat, trebuie sǎ
treceţi BLJwA0e0 (exact la fel). Pentru a evita orice greşalǎ, este mai simplu şi sigur sǎ îl luaţi cu Copy şi îl transferaţi în formularul de înscriere cu Paste.


Pasul Nr. 2.
Apoi trebuie sǎ comandaţi catalogul care o sǎ vǎ vinǎ acasǎ “GRATUIT” în câteva zile.

Cei doi paşi sunt obligatorii dupǎ care primiţi imediat codul Dvs. personal pe Site, cu care vi se vor putea înscrie în
strcturǎ propriii dvs. Colaboratori.

FOARTE IMPORTANT !!!

Toţi colaboratorii care s-au înscris doar cu un catalog, din cauzǎ cǎ sunt mii de astfel de comenzi care aşteaptǎ sǎ fie onorate, ele vor aştepta câteva zile pânǎ vor fi procesate şi abia apoi vor fi trimise.

În schimb, toţi colaboratorii care fac împreunǎ cu catalogul şi prima lor comandǎ de produse de peste 100 Lei, au prioritate, comanda lor fiind onoratǎ mult mai repede împreunǎ cu catalogul beneficiind în acelaşi timp şi de urmatoarele avantaje :

a. Taxa de expediere a coletului pe poşta Românǎ este suportatǎ de Companie.

b. Aveţi dreptul la un set de testere de parfumuri gratuit care se dǎ numai la cerere, lucru pe care dvs. trebuie sǎ-l specificaţi în momentul comenzii la rubrica « Menţiuni » (nu uitaţi !!!)

ATENŢIE !
Din momentul în care v-aţi înscris şi aţi fǎcut prima comandǎ a catalogului gratuit, produsele de pe Site vǎ sunt afişate încǎ tot la preţ integral, preţ de catalog, iar comanda dvs. de produse de peste100 Lei, trebuie sǎ fie la preţul cu reducere, deci înainte de a face comanda, veţi proceda în felul urmǎtor :

TREBUIE
Sǎ ieşiţi odatǎ din adresa Companiei şi doar când o deschideţi din nou, veţi intra în contul dvs. cu adresa de E-mail şi cu parola, moment în care vǎ vor apare preţurile produselor cu reducere de 25%
faţǎ de preţul de catalog. (este indicat sǎ verificaţi aceastǎ diferenţǎ, pentru siguranţa şi liniştea dvs.)

Din acest moment, MAGAZINUL dvs. VIRTUAL funcţioneazǎ.
Acum puteţi sǎ-l încercaţi lansând dacǎ doriţi prima dvs. comandǎ Online.


Pentru a face o comandǎ pe internet trebuie sǎ intraţi pe site-ul http://www.metropolitans.ro şi sǎ intraţi în contul dumneavoastrǎ introducând adresa de e-mail şi parola.

A. Dupǎ ce aţi intrat în contul dumneavoastrǎ alegeţi produsul dorit şi îl adǎugaţi la comandǎ prin butonul
“Comandǎ”.

B. Dacǎ doriţi mai multe produse din acelaşi articol puneţi numǎrul dorit sub cǎsuţa “Cantitate” şi apoi apǎsaţi
“Actualizeazǎ”.

C. Dacǎ nu aţi selectat produsul care trebuie şi doriţi sǎ scoateţi produsul din coş, marcaţi în cǎsuţa de sub
‘’Scoate” în dreptul produsului la care vreţi sǎ renunţaţi şi apoi apǎsaţi “Actualizeazǎ”.

D. Pentru a adǎuga şi alte produse apǎsaţi “Continuǎ Comanda” , sau selectaţi direct din partea stângǎ produsul dorit.

E. Alegeţi produsul dorit şi repetaţi paşii de la A. , la E. pânǎ la adǎugarea tuturor produselor dorite.

F. ATENTIE! Pentru a încheia comanda trebuie sǎ apǎsaţi butonul “Finalizeazǎ” sau butonul “Confirmǎ comanda” şi sǎ urmaţi toţi paşii. Acum ne puteţi scrie diverse comentarii legate de comandǎ, pe care le vom primi odatǎ cu aceasta. Vǎ rugǎm urmaţi toţi paşii de confirmare a comenzii, prin apǎsarea butonului “Continuǎ”, iar când comanda este corect introdusǎ veţi vedea mesajul “Comanda dumneavoastrǎ a fost introdusǎ cu succes”. Comenzile neconfirmate nu se pot vedea şi onora. Asiguraţi-vǎ cǎ aţi urmat toţi paşii. Veţi vedea comanda dumneavoastrǎ la “Istoric Comenzi” iar statutul comenzii va fi “În aşteptare” pânǎ când aceasta va fi procesatǎ şi trimisǎ.


Cum primesc produsele?

A. Comenzile sunt livrate GRATUIT prin Poşta Românǎ pentru comenzi de minim 100 de lei, la preţurile de reprezentant (preţuri cu discount), Compania suportǎ costurile de ambalare şi expediere. Produsele ajung la clienţi în 3 pânǎ la 5 zile lucrǎtoare din ziua în care e fǎcutǎ comanda. Plata produselor se face la poştǎ în momentul în care se ridicǎ coletul (plata ramburs). Comenzile plasate pânǎ la ora 13 se expediazǎ a doua zi.

ATENTIE:

(i) În unele cazuri poştaşul nu duce avizul la adresa dvs, de aceea vǎ rugǎm, dacǎ trec mai mult de 4 zile lucrǎtoare de când a fost expediatǎ comanda, sǎ vǎ duceţi sǎ verificaţi dacǎ pachetul a sosit la poştǎ.

(ii) În perioadele de sǎrbǎtori, poşta este foarte aglomeratǎ şi coletul e posibil sǎ ajungǎ mai târziu decât de obicei, vǎ sfǎtuim sǎ folosiţi în aceste perioade curierat rapid, acestea fiind şi perioadele cu cele mai mari vânzǎri.

B. Avem posibilitatea de a livra comenzile şi prin curierat rapid contra unei taxe de 10 lei. Localitatea în care doriţi sǎ se facǎ livrarea sǎ se afle în lista de acoperire a curierului. Verificaţi pe situl nostru dacǎ localitatea dvs. se aflǎ printre
acestea.

Lista localitati
Curierul va livra coletul la adresa specificatǎ de dumneavoastrǎ în general în prima parte a zilei. De aceea trebuie sǎ vǎ asiguraţi cǎ este cineva la adresa respectivǎ sǎ ridice coletul şi sǎ achite valoarea rambursului. În continuare coletele se pot livra gratuit prin poşta românǎ, iar comenzile cu valoarea de peste 400 lei se pot livra gratuit prin curier (specificaţi la comentarii comandǎ cǎ doriţi curierat rapid) . De asemenea în localitǎţile neacoperite de curier livrarea se va face în continuare cu poşta.
Pentru livrarea cu curier în fiecare zi se vor procesa şi expedia comenzile sosite pânǎ la ora 13. Comenzile plasate dupǎ ora 13 vor pleca a doua zi, ajungând la destinaţie în a 3-a zi de la plasarea comenzii.

Dupǎ lansarea unei comenzi, ea trece prin urmǎtoarele faze care se pot vedea la ‘’Istoric Comenzi’’ :

1. Comandǎ în aşteptare .......( 1-2 zile aşteaptǎ la rând sǎ fie bǎgatǎ în lucru )
2. Comandǎ în procesare ......( în lucru )
3. Expediat poştǎ ..................(coletul a fost expediat) din acest moment, numaraţi 3-4 zile lucrǎtoare, dupǎ care puteţi merge sigur la oficiul dvs. poştal sǎ vǎ ridicaţi coletul. Nu trebuie sǎ aşteptaţi pânǎ vǎ anunţǎ poşta
prin aviz, care de multe ori mai întârzie câteva zile)


Informatii :

Eva
id de messenger: oliver08tm
email: oliver08tm@yahoo.com
Tel. 0731224637, 0755892290
cod reprezentant: BLJwA0e0

2 comentarii:

 1. Daca v-a placut Metropolitan si v-ati inscris (sau nu), va astept si la Life-Care (sunt produse cu ingrediente Bio, de calitate superioara - odata incercate sigur vrei sa le folosesti in continuare), aici in afara de produse cosmetice se mai gasesc si detergenti, produse pentru uz casnic, bijuterii magnetice pentru diferite afectiuni, suplimente nutritive, produse pentru slabit, ciorapi anticelulitici si de slabit etc.


  Sistemul de bonusare este diferit la Life-Care, in sensul ca cei inscrisi la un nivel superior pot sa-si ajute colaboratorii de un nivel inferior, inscriind sub ei alte persoane (ca si cum ar fi fost inscrisi de acestia), in felul asta facandu-le puncte care ulterior se vor transforma in bani, dupa o formula de calcul corespunzatoare nivelului unde se incadreaza functie de cumparaturi si/sau vanzari.

  De asemenea, si colaboratorii de nivel inferior isi ajuta superiorii - toate punctele de la vanzari/cumparaturi (PVA), si de la inscrieri (PP) se trec atat la cei de la nivel inferior, cat si la toti cei de deasupra, de nivel superior.


  Mai pe scurt, aici toata lumea se ajuta reciproc - de ex daca inscrii 20 de persoane, tu ii ajuti pe toti cei 20 cu pct de la inscrieri (asta daca vrei sa ii ajuti si inscrii persoanele in numele lor - in felul asta castiga si ei, si tu, 100 de pct, echivalent aproximativ cu 5 cumparaturi), si, de asemenea, toti cei 20 o sa te ajute si pe tine cu puncte, toate punctele atat de la vanzarile/cumparaturile lor cat si de la inscrierile lor le raman si lor dar se transfera si tine, si la toti cei de deasupra lor, la fiecare in parte!


  Acest sistem piramidal se dezvolta surprinzator de rapid, o sa constati foarte surprinsa ca pana inscrii tu o persoana in sistem (daca nu ai timp sa te ocupi suficient sau nu esti facuta pentru vanzari, nu-i nici un bai, ramai numai la nivel de cumparaturi si lasi toata treaba pe seama celor de deasupra ta), ceilalti de deasupra ti-au inscris inca 3-5 persoane!


  Deci asta este o modalitate de castig pentru cele care nu sunteti facute pentru vanzari si nu va descurcati prea bine in a cauta colaboratori - voi n-o sa faceti altceva decat cumparati, iar punctele vi se vor aduna si voua, aproape la fel de multe cat au si cei de deasupra (nu chiar la fel, mai putin punctele de la vanzarile voastre, care nu vor fi daca voi nu vindeti).


  Intr-un cuvant, merita sa incercati si asta, nu aveti nimic de pierdut, in schimb aveti foarte multe de castigat! In afara de bonusuri substantiale in bani, compania Life-Care mereu isi incurajeaza colaboratorii cu tot felul de alte bonusuri surpriza - produse cadou pentru suma cumparata, produse cadou pentru plata la banca (deci nu la curier, ci la ghiseul bancii), si alte produse cadou pentru diverse activitati - sume cadou pentru inscrieri, sume cadou pentru cumparaturi - asta suplimentar, in afara de restul sumei care ti se aduna in cont!!!


  Pentru alte detalii:

  Eva
  id messenger: oliver08tm
  tel. 0731224637, 0755892290

  RăspundețiȘtergere
 2. Inca ceva important: nu va apucati sa va inscrieti direct de pe site la Life-Care, fara sa fi vorbit in prealabil cu mine, ca va inscrieti aiurea in sistem, o sa fiti repartizate la alta persoana, care s-ar putea sa nu se ocupe de voi (nu se stie pe cine nimeriti - cativa dintre voi ati patit deja si stiti, ca daca persoana respectiva nu este dornica sa va ajute, atat cu inscrieri cat si cu alte informatii necesare ca sa puteti si voi sa va faceti multi bani, nu numai ea, atunci nu castigati mare lucru...), si ca sa va transferati la mine o sa dureze 30 de zile, minim!
  Si in felul acesta eu nu mai am cum sa va ajut cu puncte, ca voi o sa fiti in alta ramura a piramidei, deci nu aveti contact cu mine si cu punctele mele!

  Daca vreti sa va inscrieti totusi de pe site, de pe www.life-care.ro/produse-online.html, dati clic sus pe "Vreau sa devin partener", si vi se va deschide o casuta in care in prealabil sa va ceara datele, va cere un cod sponsor - aici treceti 345697, si un nume sponsor, aici treceti Nyaguly Eva. Dar eu nu va recomand metoda asta, cel mai bine ma cautati pe mess sau la telefon - asta va recomand eu, dar faceti cum doriti voi!

  RăspundețiȘtergere