luni, 15 martie 2010

INSCRIEREA

 
 
 
INSCRIEREA



Intraţi în echipa Metropolitan Selection şi înscrieţi-vǎ gratuit.

PRIMIŢI IMEDIAT ŞI GRATUIT PROPRIUL DVS. MAGAZIN VIRTUAL PE INTERNET !!!


Ce trebuie sǎ faceţi? (totul dureazǎ max. 10 min)

Pasul Nr. 1.
Intraţi pe: www.metropolitans.ro şi vǎ creaţi un cont nou.
Vǎ completaţi toate datele şi unde o sǎ cearǎ codul celui care v-a recomandat, trebuie sǎ
treceţi BLJwA0e0 (exact la fel). Pentru a evita orice greşealǎ, este mai simplu şi sigur sǎ îl luaţi cu Copy şi îl transferaţi în formularul de înscriere cu Paste.


Pasul Nr. 2.
Apoi trebuie sǎ comandaţi catalogul care o sǎ vǎ vinǎ acasǎ “GRATUIT” în câteva zile.

Cei doi paşi sunt obligatorii dupǎ care primiţi imediat codul Dvs. personal pe Site, cu care vi se vor putea înscrie în structurǎ propriii dvs. Colaboratori.



FOARTE IMPORTANT!!!

Toţi colaboratorii care s-au înscris doar cu un catalog, din cauzǎ cǎ sunt mii de astfel de comenzi care aşteaptǎ sǎ fie onorate, ele vor aştepta câteva zile pânǎ vor fi procesate şi abia apoi vor fi trimise.

În schimb, toţi colaboratorii care fac împreunǎ cu catalogul şi prima lor comandǎ de produse de peste 100 Lei, au prioritate, comanda lor fiind onoratǎ mult mai repede împreunǎ cu catalogul beneficiind în acelaşi timp şi de urmatoarele avantaje :

a. Taxa de expediere a coletului pe poşta Românǎ este suportatǎ de Companie.

b. Aveţi dreptul la un set de testere de parfumuri gratuit care se dǎ numai la cerere, lucru pe care dvs. trebuie sǎ-l specificaţi în momentul comenzii la rubrica « Menţiuni » (nu uitaţi !!!)




ATENŢIE!

Din momentul în care v-aţi înscris şi aţi fǎcut prima comandǎ a catalogului gratuit, produsele de pe Site vǎ sunt afişate încǎ tot la preţ integral, preţ de catalog, iar comanda dvs. de produse de peste100 Lei, trebuie sǎ fie la preţul cu reducere, deci înainte de a face comanda, veţi proceda în felul urmǎtor:


TREBUIE
Sǎ ieşiţi odatǎ din adresa Companiei şi doar când o deschideţi din nou, veţi intra în contul dvs. cu adresa de email şi cu parola, moment în care vǎ vor apare preţurile produselor cu reducere de 25% faţǎ de preţul de catalog (este indicat sǎ verificaţi aceastǎ diferenţǎ, pentru siguranţa şi liniştea dvs.).

Din acest moment, MAGAZINUL Dvs. VIRTUAL funcţioneazǎ.
Acum puteţi sǎ-l încercaţi lansând dacǎ doriţi prima Dvs. comandǎ Online.


Informatii :

Eva
id de messenger: oliver08tm
email: oliver08tm@yahoo.com
Tel. 0731224637, 0755892290
cod reprezentant: BLJwA0e0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu