luni, 15 martie 2010

CONDITII

 
 
 
CONDITII



Faţǎ de alte Companii, în METROPOLITAN veţi gǎsi o mulţime de AVANTAJE şi doar o micǎ condiţie:

CONDIŢIA: 
* Doar o datǎ la trei luni sǎ faceţi cumpǎrǎturi personale de minim 100 Lei, fapt care vǎ dǎ dreptul sǎ intraţi în posesia comisioanelor generate de echipa formatǎ, pentru urmǎtoarele trei luni (dacǎ ne gândim bine, vine 33,3 Lei pe lunǎ, bani pe care oricum îi dǎm pe produse cosmetice, iar aici le obţinem şi cu reducere).  
AVANTAJE: 
* Înscriere GRATUITǍ,
* Imediat dupǎ înscriere intraţi GRATUIT în posesia propriului Dvs. Magazin Virtual,
* Primul catalog vǎ este adus acasǎ în mod GRATUIT,
* La comenzi de peste 100 Lei, Compania vǎ dǎ GRATUIT (dar la cerere) un set de testere de parfumuri iar taxele poştale sunt suportate de Firmǎ.
* Plata comenzii se face doar la primirea coletului cu produse.
* Dacǎ într-o lunǎ faceţi cu echipa comenzi de 600 Lei, în luna urmǎtoare primiţi încǎ 10% reducere obţinând produsele cu o reducere de 35%. Dacǎ oamenii din echipa Dvs. v-au depǎşit în realizǎri, ei nu vǎ pot depǎşi ci rǎmân tot în structura Dvs. şi beneficiaţi de comisioanele generate de ei, doar sǎ aveţi cumpǎrǎturi de min. 100 Lei, o datǎ la 3 luni.
Astfel, muncind doar 1-2 ore pezi, în aprox. 6 luni ajungeţi lejer la un comision de minim 1000 Lei, mereu în creştere !



Fiecare colaborator al Companiei Metropolitan, după înscriere, primeste printre multele alte facilitaţi, un Web Office absolut gratuit pe internet, cu:
-Magazin virtual, pe care putem face cumpărături online la orice oră din zi şi din noapte, cu plata la primirea coletului şi transport gratuit.
-Birou virtual în care sunt tinute în evidenţă situaţia echipei formate, nume, comenzile, rulajul, comisioanele, etc.

DUPĂ CUM VEDEŢI, ÎN METROPOLITAN MERITĂ SĂ LUCRĂM!!!


Informatii :

Eva
id de messenger: oliver08tm
email: oliver08tm@yahoo.com
Tel. 0731224637, 0755892290
cod reprezentant: BLJwA0e0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu