duminică, 14 martie 2010

Daca v-a placut Metropolitan si v-ati inscris (sau nu), va astept si la Life-Care (sunt produse cu ingrediente Bio, de calitate superioara - odata incercate sigur vrei sa le folosesti in continuare), aici in afara de produse cosmetice se mai gasesc si detergenti, produse pentru uz casnic, bijuterii magnetice pentru diferite afectiuni, suplimente nutritive, produse pentru slabit, ciorapi anticelulitici si de slabit etc.

Sistemul de bonusare este diferit la Life-Care, in sensul ca cei inscrisi la un nivel superior pot sa-si ajute colaboratorii de un nivel inferior, inscriind sub ei alte persoane (ca si cum ar fi fost inscrisi de acestia), in felul asta facandu-le puncte care ulterior se vor transforma in bani, dupa o formula de calcul corespunzatoare nivelului unde se incadreaza functie de cumparaturi si/sau vanzari.
De asemenea, si colaboratorii de nivel inferior isi ajuta superiorii - toate punctele de la vanzari/cumparaturi (PVA), si de la inscrieri (PP) se trec atat la cei de la nivel inferior, cat si la toti cei de deasupra, de nivel superior.

Mai pe scurt, aici toata lumea se ajuta reciproc - de ex daca inscrii 20 de persoane, tu ii ajuti pe toti cei 20 cu pct de la inscrieri (asta daca vrei sa ii ajuti si inscrii persoanele in numele lor - in felul asta castiga si ei, si tu, 100 de pct, echivalent aproximativ cu 5 cumparaturi), si, de asemenea, toti cei 20 o sa te ajute si pe tine cu puncte, toate punctele atat de la vanzarile/cumparaturile lor cat si de la inscrierile lor le raman si lor dar se transfera si tine, si la toti cei de deasupra lor, la fiecare in parte!

Acest sistem piramidal se dezvolta surprinzator de rapid, o sa constati foarte surprinsa ca pana inscrii tu o persoana in sistem (daca nu ai timp sa te ocupi suficient sau nu esti facuta pentru vanzari, nu-i nici un bai, ramai numai la nivel de cumparaturi si lasi toata treaba pe seama celor de deasupra ta), ceilalti de deasupra ti-au inscris inca 3-5 persoane!

Deci asta este o modalitate de castig pentru cele care nu sunteti facute pentru vanzari si nu va descurcati prea bine in a cauta colaboratori - voi n-o sa faceti altceva decat cumparati, iar punctele vi se vor aduna si voua, aproape la fel de multe cat au si cei de deasupra (nu chiar la fel, mai putin punctele de la vanzarile voastre, care nu vor fi daca voi nu vindeti).

Intr-un cuvant, merita sa incercati si asta, nu aveti nimic de pierdut, in schimb aveti foarte multe de castigat! In afara de bonusuri substantiale in bani, compania Life-Care mereu isi incurajeaza colaboratorii cu tot felul de alte bonusuri surpriza - produse cadou pentru suma cumparata, produse cadou pentru plata la banca (deci nu la curier, ci la ghiseul bancii), si alte produse cadou pentru diverse activitati - sume cadou pentru inscrieri, sume cadou pentru cumparaturi - asta suplimentar, in afara de restul sumei care ti se aduna in cont!!!

Inca ceva important: nu va apucati sa va inscrieti direct de pe site la Life-Care, fara sa fi vorbit in prealabil cu mine, ca va inscrieti aiurea in sistem, o sa fiti repartizate la alta persoana, care s-ar putea sa nu se ocupe de voi (nu se stie pe cine nimeriti - cativa dintre voi ati patit deja si stiti, ca daca persoana respectiva nu este dornica sa va ajute, atat cu inscrieri cat si cu alte informatii necesare ca sa puteti si voi sa va faceti multi bani, nu numai ea, atunci nu castigati mare lucru...), si ca sa va transferati la mine o sa dureze 30 de zile, minim!
Si in felul acesta eu nu mai am cum sa va ajut cu puncte, ca voi o sa fiti in alta ramura a piramidei, deci nu aveti contact cu mine si cu punctele mele!

Daca vreti sa va inscrieti totusi de pe site, de pe www.life-care.ro/produse-online.html, dati clic sus pe "Vreau sa devin partener", si vi se va deschide o casuta in care in prealabil sa va ceara datele, va cere un cod sponsor - aici treceti 345697, si un nume sponsor, aici treceti Nyaguly Eva. Dar eu nu va recomand metoda asta, cel mai bine ma cautati pe mess sau la telefon - asta va recomand eu, dar faceti cum doriti voi!
Pentru alte detalii:

Eva
id messenger: oliver08tm
tel. 0731224637, 0755892290

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu