luni, 15 martie 2010

TABELUL ECHIPEI STRUCTURAT PE NIVELE




TABELUL ECHIPEI STRUCTURAT PE NIVELE



Imediat dupǎ înscriere, primiţi GRATUIT din partea Companiei, propriul Dvs. MAGAZIN VIRTUAL în care toţi cei care se vor înscrie în structura Dvs., devin automat clienţii Dvs., structuraţi pe mai multe nivele dupǎ cum urmeazǎ:

Astfel toate persoanele care au primit detaliile de la Dvs, şi s-au înscris utilizând codul dvs., vor fi clienţii Dvs. direcţi şi vor apare imediat dupǎ înscriere pe Site, în tabel, pe Nivelul 1.
Pentru fiecare comandǎ finalizatǎ, în momentul în care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comandǎ’’, Dvs. vǎ intrǎ în cont în ACELAŞI MOMENT din partea Companiei 10% din valoarea comenzii lor, bani pe care îi puteţi vedea: intraţi la începutul tabelului la :
Nivel 1......... TOTAL COMISIOANE............................Lei


Toate persoanele care se vor înscrie la oamenii Dvs. din Nivelul 1, vor apare la Dvs. în tabel ca fiind clienţii Dvs. pe Nivelul 2.
Pentru fiecare comandǎ finalizatǎ, în momentul în care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comandǎ’’, Dvs. vǎ intrǎ în cont în ACELAŞI MOMENT din partea Companiei 5% din valoarea comenzii lor, bani pe care îi puteţi vedea: intraţi la începutul tabelului la :
Nivel 2......... TOTAL COMISIOANE...........................Lei


Toate persoanele care se vor înscrie la oamenii Dvs. din Nivelul 2, vor apare la Dvs. în tabel, ca fiind clienţii Dvs. pe Nivelul 3.
Pentru fiecare comandǎ finalizatǎ, în momentul în care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comandǎ’’, Dvs. vǎ intrǎ în cont în ACELAŞI MOMENT din partea Companiei 2,5% din valoarea comenzii lor, bani pe care îi puteţi vedea intraţi la începutul tabelului la :
Nivel 3......... TOTAL COMISIOANE...........................Lei


Toate persoanele care se vor înscrie la oamenii Dvs,. din Nivelul 3, vor apare la dvs. în tabel,ca fiind clienţii Dvs. pe Nivelul 4.
Pentru fiecare comandǎ finalizatǎ, în momentul în care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comandǎ’’, Dvs. vǎ intrǎ în cont în ACELAŞI MOMENT din partea Companiei 1,25% din valoarea comenzii lor, bani pe care îi puteţi vedea intraţi la începutul tabelului la :
Nivel 4......... TOTAL COMISIOANE...........................Lei


Toate persoanele care se vor înscrie la oamenii Dvs. din Nivelul 4, vor apare la dvs. în tabel,ca fiind clienţii Dvs. pe Nivelul 5.
Pentru fiecare comandǎ finalizatǎ, în momentul în care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comandǎ’’, Dvs. vǎ intrǎ în cont în ACELAŞI MOMENT din partea Companiei 0,62% din valoarea comenzii lor, bani pe care îi puteţi vedea intraţi la începutul tabelului la :
Nivel 5......... TOTAL COMISIOANE............................Lei, etc.



Informatii :

Eva
id de messenger: oliver08tm
email: oliver08tm@yahoo.com
Tel. 0731224637, 0755892290
cod reprezentant: BLJwA0e0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu