luni, 15 martie 2010

CUM RECRUTAM NOI COLABORATORI?





CUM RECRUTAM NOI COLABORATORI?



Nimic mai simplu



Aceastǎ muncǎ o puteţi face din confortul locuinţei Dvs., pe internet, dupǎ cum urmeazǎ:


Metoda de lucru:

Aveţi la sfârşit o mulţime de site-uri publicitare pentru anunţuri gratuite, împreunǎ cu câteva anunţuri gata formulate şi veţi posta zilnic câte un anunţ pe 10-20 de site-uri.

Exemplu:
Afacere la domiciliu
Am gǎsit în sfârşit un loc de muncǎ pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calculator în condiţii sigure, cu un venit Sigur şi Imediat. Vǎ pun la dispoziţie toatǎ informaţia, sprijinul meu şi dovezile clare de câştig chiar dupǎ numai douǎ luni jumate de muncǎ. Detalii la email: oliver08tm@yahoo.com

Dupǎ ce faceţi aceastǎ muncǎ 1-3 zile la rând, urmeazǎ surprizele plǎcute în care veţi începe sǎ primiţi zilnic solicitǎri de la cei interesaţi, care vǎ vor asalta cu emailuri, în care vǎ vor cere : ‘’Vreau detalii’’.

Acesta este primul semn cǎ aceastǎ afacere funcţioneazǎ perfect.


Urmǎtorul pas este sǎ copiaţi din timp conţinutul acestui document în întregime, dar în care Dvs. veţi înlocui codul meu de înscriere cu codul dvs. şi adresele mele de email de la anunţuri, cu adresele Dvs, dupǎ care îl aşezaţi undeva la îndemânǎ pe desktop, etc., ca un document pe care din câteva clicuri sǎ îl puteţi transfera uşor prin "Attach Files" în emailul noului prospect care v-a solicitat detalii.
În felul acesta, prospectul Dvs. se va putea înscrie singur în structura dvs. şi la rândul lui va proceda la fel dând metoda de lucru mai departe la oamenii lui.

Credeţi sau nu... ACEASTA ESTE TOATǍ MUNCA!!!


Este o metodǎ simplǎ, extrem de eficientǎ şi care dǎ rezultate imediate, iar terenul de lucru este la nivel naţional.



Informatii :

Eva
id de messenger: oliver08tm
email: oliver08tm@yahoo.com
Tel. 0731224637, 0755892290
cod reprezentant: BLJwA0e0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu