luni, 15 martie 2010

În METROPOLITAN toatǎ lumea câştigǎ




În METROPOLITAN toatǎ lumea câştigǎ



Nu trebuie sǎ vindeţi niciodatǎ nici mǎcar un produs şi totuşi veţi fi beneficiarul celor mai substanţiale câştiguri doar din comisioane.
METROPOLITAN vǎ oferǎ aceastǎ posibilitate.


O puteţi face extrem de simplu şi lejer din faţa calculatorului Dvs. prin recrutarea a trei tipuri de colaboratori şi veţi fi plǎtit cu procente din rulajul echipei formate!!!

Aceasta fǎrǎ sǎ trebuiascǎ sǎ vorbiţi sau sǎ convingeţi pe cineva ! Dvs. “doar” daţi INFORMAŢIA pe Net, dupǎ care lumea vǎ asalteazǎ solicitând “VREAU DETALII”, detaliile fiind de fapt exact materialul pe care Dvs. îl citiţi chiar acum, pe care o sǎ-l copiaţi, schimbând în el codul meu cu al Dvs. şi din câteva clicuri, în câteva secunde, le trimiteţi pe emailul lor.



Dintre cei care vor fi receptivi şi se vor înscrie imediat, se vor selecta singuri în urmǎtoarele trei grupe:


1. COLABORATORI ONLINE - lucreazǎ doar acasǎ pe internet, în medie 1-2 ore pe zi, fǎcând reclamǎ şi dând anunţuri pe site-uri de anunţuri publicitare GRATUITE, metodǎ primitǎ la cheie împreunǎ cu lista acestor site-uri şi anunţurile gata formulate, recrutând astfel mereu noi colaboratori din toate cele trei categorii şi este plǎtit IMEDIAT cu procent din rulajul echipei formate pe adâncimi. De multe ori aceştia lucreazǎ cel mai puţin şi câştigǎ cel mai mult.

2. DISTRIBUITORI - colecteazǎ comenzi pe bazǎ de cataloage, comandând Online, lejer de acasǎ aceste produse, la care are o reducere de 25%, dar în cazul în

care în decursul unei luni face comenzi de 600 lei, în luna urmǎtoare va primi produsele cu o reducere de 35%, dupǎ care onoreazǎ aceste comenzi prin distribuirea produselor cǎtre prieteni, cunoştinţe etc.,la preţul de catalog.

3. CONSUMATORI - doar folosesc produsele pt. uz personal cu o reducere de 25-35%.




Câştigaţi 25%-35% la cumpǎrǎturile proprii sau din vânzǎri, iar din recrutǎri dupǎ cum urmeazǎ:
 
nivelul 1 – 10%,
nivelul 2 – 5%,
nivelul 3 – 2,5%
nivelul 4 – 1,25%
Nivelul 5 – 0,62%

De asemenea toţi colaboratorii pot face parte din toate grupele în acelaşi timp, în funcţie de alegerea şi nevoile lor, fiind liberi toţi sǎ facǎ şi recrutǎri, pentru care vor fi plǎtiţi cu aceleaşi procente menţionate mai sus.



Informatii :

Eva
id de messenger: oliver08tm
email: oliver08tm@yahoo.com
Tel. 0731224637, 0755892290
cod reprezentant: BLJwA0e0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu