luni, 15 martie 2010

CUM PRIMESC PRODUSELE?




CUM PRIMESC PRODUSELE?



A. Comenzile sunt livrate GRATUIT prin Poşta Românǎ pentru comenzi de minim 100 de lei, la preţurile de reprezentant (preţuri cu discount), Compania suportǎ costurile de ambalare şi expediere. Produsele ajung la clienţi în 3 pânǎ la 5 zile lucrǎtoare din ziua în care e fǎcutǎ comanda. Plata produselor se face la poştǎ în momentul în care se ridicǎ coletul (plata ramburs). Comenzile plasate pânǎ la ora 13 se expediazǎ a doua zi.

ATENTIE:

(i) În unele cazuri poştaşul nu duce avizul la adresa dvs, de aceea vǎ rugǎm, dacǎ trec mai mult de 4 zile lucrǎtoare de când a fost expediatǎ comanda, sǎ vǎ duceţi sǎ verificaţi dacǎ pachetul a sosit la poştǎ.

(ii) În perioadele de sǎrbǎtori, poşta este foarte aglomeratǎ şi coletul e posibil sǎ ajungǎ mai târziu decât de obicei, vǎ sfǎtuim sǎ folosiţi în aceste perioade curierat rapid, acestea fiind şi perioadele cu cele mai mari vânzǎri.

B. Avem posibilitatea de a livra comenzile şi prin curierat rapid contra unei taxe de 10 lei. Localitatea în care doriţi sǎ se facǎ livrarea sǎ se afle în lista de acoperire a curierului. Verificaţi pe site-ul nostru dacǎ localitatea dvs. se aflǎ printre acestea.

Lista localitati:
Curierul va livra coletul la adresa specificatǎ de dumneavoastrǎ în general în prima parte a zilei. De aceea trebuie sǎ vǎ asiguraţi cǎ este cineva la adresa respectivǎ sǎ ridice coletul şi sǎ achite valoarea rambursului. În continuare coletele se pot livra gratuit prin poşta românǎ, iar comenzile cu valoarea de peste 400 lei se pot livra gratuit prin curier (specificaţi la comentarii comandǎ cǎ doriţi curierat rapid) . De asemenea în localitǎţile neacoperite de curier livrarea se va face în continuare cu poşta.
Pentru livrarea cu curier în fiecare zi se vor procesa şi expedia comenzile sosite pânǎ la ora 13. Comenzile plasate dupǎ ora 13 vor pleca a doua zi, ajungând la destinaţie în a 3-a zi de la plasarea comenzii.

Dupǎ lansarea unei comenzi, ea trece prin urmǎtoarele faze care se pot vedea la ‘’Istoric Comenzi’’ :

1. Comandǎ în aşteptare .......( 1-2 zile aşteaptǎ la rând sǎ fie bǎgatǎ în lucru )
2. Comandǎ în procesare ......( în lucru )
3. Expediat poştǎ ..................(coletul a fost expediat) din acest moment, numaraţi 3-4 zile lucrǎtoare, dupǎ care puteţi merge sigur la oficiul dvs. poştal sǎ vǎ ridicaţi coletul. Nu trebuie sǎ aşteptaţi pânǎ vǎ anunţǎ poşta
prin aviz, care de multe ori mai întârzie câteva zile)


Informatii :

Eva
id de messenger: oliver08tm
email: oliver08tm@yahoo.com
Tel. 0731224637, 0755892290
cod reprezentant: BLJwA0e0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu